Fortsatt gips

Jaha ja...tydligen har det inte läkt nåt alls och det blir minst 2 veckor till med gips :O Det har vart felgipsat tills nu så benen har inte gått ihop så det kunnat läka så nu när det är omgipsat ska det förhoppningsvis hända saker...så jävla tröttsamt! N är ju överlycklig över detta *inte* han vill ju tillbaka till jobbet och absolut inte gå hemma och bara vara. Vi har ju dessutom gått hemma väldigt länge tillsammans innan han började jobba igen så det krävs väldigt lite tid tillsammans hemma för att det ska bli irriterat oss emellan...inte så vi bråkar men stör sig eller hur man ska säga.

Så på min namnsdag, den 6e oktober, ska N tillbaka till Näl, ta av gipset och röntga igen och förhoppningsvis har det då läkt såpass att han slipper gipset men man ska nog inte hoppas för mycket direkt.

Nu, sminka mig...ska till soptippen och kasta det trasiga babyskyddet och bli av med alla glasburkar, konserver, batterier och glödlampor...skönt att börja om på insamlingarna...gör ju så det känns som man får mer plats ett litet tag ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0