efter tio

hehe, sitter och ser på efter tio med Malou och idag blev det flera skratt, första skrattet ger Lenny Norman mig. Han intervjuas med Björn Skifs och innan intervjun börjar presenteras de med klipp från deras uppträdanden...Bjön Skifs sjunger, de visar flera korta bitar, så ska de visa från Lenny Norman och jag dör va rolig han är! De har tagit ett så klockrent klipp och jag ska nu försöka skriva ner vad han sa, tror de blir roligt i skrift också faktiskt ;)

"Engelskmännen kallar sitt land för Mothersland -Modersland, tyskarna kallar sitt land för Das Vaterland -fadersland, men här i sverige kallar vi vårt land för fosterland! :O"

Sen börjar champanjelunchen och gäster idag är Lars-Åke Wilhelmsson, Tyra Sjöstedt, Täppas Fogelberg och Salem Al-Fakir. Lars-Åke och Salem har med sig sina hundar, Tyra ingenting och Täppas ingenting...Malou har med sig sin hund också. Plötsligt medan d är djupt i ett samtal grejar Täppas med nåt, ber Tyra att kolla ner i en liten kartong, hon undrar vad det är och Täppas säger att det är en mus :O Han stoppar ner musen och plötsligt hoppar och klättrar den runt överallt...jag är inte så förtjust i detta äckliga skadedjur men detta va otroligt roligt! Vem anade att Täppas hade tagit med sig en liten husmus och han är ju blind så han frågar hela tiden var Sture är nånstans, för musen heter Sture...ena stunden hos Tyra, sen hos Lars-Åke, att få fast den va tydligen inte så lätt för Sture ville se sig om och leva farligt bland hundarna. Reklam och när de är tillbaka har Sture hittat tillbaka till sin låda.

Va lite svårt att låta bli att skratta för de va så otroligt otippat..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0