mera dans

 
 

sång och dans till Britney Spears med flera :)

 Min lilla gullunge vaknade på ovanligt bra humör idag...hon är alltid glad när hon vaknar men idag va det lite extra glatt ;) Jag filmade henne iaf när hon sjunger och dansar...det blev 3 delar eftersom damen först tryckte bort allt själv, sen råkade jag trycka ner allt också :P
 
 

Svartsjuka

Nicolina blir helt vansinnig om nån annan än hon tar i mig...om mamma eller Niklas ska kramas eller pussas blir hon helt hysterisk. Så häromdan när Niklas vill kramas va jag tvungen att filma :P
 
 
 
Glöm och dröm att det blir några kramar eller pussar annat än mellan mig och Nico, här i huset.
 

En mycket vaken Nicolina

Japp, inatt vaknade Nico strax före midnatt, hon följde med mig ner eftersom hon inte ville/kunde somna om.
 
Vid midnatt ringer vi då Millan, moster till Nico. Påminner om att ta med ett guldnagellack. När vi sagt god natt till henne ska vi ringa mormor, prata lite allmänt med henne och säga god natt. Efter det släcker vi och ska mata katten, säga god natt till honom. Sen går vi upp för att sova...trodde jag.
 
Men ack så fel jag hade. Här har vi en liten film med en väldigt vaken Nico mitt i natten, klockan va 1 när vi till sist släckte för att sova.
 
 
 
Liten bildserie från precis innan vi filmade...

 
Nico målar med lypsyl, ovetandes om att jag tar kort.
 
 
Upptäcker att jag fotar.
 
 
Blir överlycklig över att hon fotas och måste smila upp sig.
 
 
Posa måste man ju när  man fotas ;)
 
 

Nico, vad annars?

Nico fick en dator av sin kusin, eller fick låna iaf..kusinen hade svårt att skiljas från den helt ;) Nico är nu iaf överlycklig och jag filmade henne en stund den allra första stunden hon grejar med den...kan då tillägga att ungen sen höll på med den hela dan igår och hela dan idag, med några avbrott för att leka i sitt nya kök.
 
 
 

RSS 2.0