Jippie!!

Millan stannade på topp tio tack vare er!! Ni är helt underbara som hjälpt oss så mycket :) Nu har vi gjort det vi kan och nu är det upp till juryn...får bara hoppas de tycker Millan är den som ska vinna ;)

Konstigt är dock att LG är så oseriösa att de inte stängt röstningen fast det är den 21e ut som gäller...en tjej som vid midnatt låg på tionde plats hade strax efter midnatt plötsligt delad tionde plats och nu har hon åkt ut från toppen...hoppas lg tar tag i detta och kollar när rösterna kom in...Millan har flyttat på sig från nionde till sjunde och de är inte heller rätt...nu är de ju helg så de lär inte göra nåt åt det nu heller men hoppas de presenterar den korrekta listan med kandidater på måndag eller senast tisdag. 

LG har dessutom gjort fler tabbar och om de inte gör rätt för sig nu så får det hela bli offentligt och jag lämnar gärna ut mailadress så ni får hjälpa lite till och mailbomba dem...fattar inte hur man kan sköta en så stor tävling så dåligt...flera dubbla bidrag, hon som ligger etta presenterade ett bidrag med hur hon ville ta körkort och ut och resa och hur hennes föräldrar inte kan betala men alla andras föräldrar gör ju det...sen insåg hon väl att det bidraget inte skulle kunna vinna så hon gjorde ett nytt bidrag...det som ligger etta nu. Snyfthistoria om hur hon vill uppfylla sin döda systers dröm, drömmen va att resa och ta körkort...systern va Pela A, ni minns henne säkert? Ett av de stora hedersmorden -99, bara det att Pela har bara en syster, som är 31, inte 21. Om nu detta ändå är en syster så lever de med skyddad identitet och hur smart är då detta? I första bidraget har hon kort på sig själv. Har uppmärksammat LG, bidragen skulle bort, sen ändrade de sig...de har vart mycket mer och LG har skött allt illa och det ser ut att bli värre...hoppas Anna får sin rätta plats som nr. 10 och att Angelica åker ut.

Håll nu tummarna!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0