bergras, vägras...när ska det bara bli bra?

För några år sen, strax före en julafton rasade en del av e6an. N körde precis där innan det rasade, handlade om minuter...sen följde en lång tid med återuppbyggnad och vi va tvungna att köra en lång omväg.

Nu, för ett par veckor sen läste jag att det rasat en del berg på nästan samma ställe...skiljer en bit emellan men de är inte jättelångt emellan. Vägen blev avstängd en liten stund men snart kunde man köra där igen, igår skulle de spränga bort en del berg för att detta inte skulle hända igen. Vad händer? Jo efter att de sprängt rasar plötsligt jättemycket sten ner i vägen så nu är vägen avstängd och under en månad kommer alla få köra en omväg igen. Ingen skadades, tack och lov men att ett sånt misstag kan få göras??

Länkar till två artiklar om detta så ni kan se hur det såg ut...tänk då att nån hade kunnat hamna under och det hade kunnat bli en seriekrock dessutom.

e6an

bättre bilder här

Tur vi sällan åker det här hållet men just nu åker ju N till ortopeden en gång i veckan och om ett par veckor ska jag till Näl...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0