Gung, gungeligung

Igår va vi i Grebbestad och kikade på en loppis som dagisbarnen höll i, hittade lite smått och gott. EFter loppisen gick vi till Max, lämnade blommor, tände ljus och städade bort lite. Vidare till mormor och morfar för fika.

Så ställer sig Nico mitt på golvet, som hon gjort ett tag, slår ut händerna osm att jaha, beröm mig nu då! Vi klapar händerna, jag säger att så gör hon ofta men går gör hon minsann inte...så bara sådär tar ungen 3 steg :O Trodde på fullaste allvar att mormor skulle trilla av stolen och sen va hennes dag gjord :D

Om och om igen gick Nico några steg, som mest 4,5 ;)

Så gick jag och Nico ner i Grebbestad, skulle in på apoteket, lämna massa gamla mediciner, köpa solskydd och lite annat smått och gott...dyrt blev det men solskydd måste vi ju ha...så somnade Nico och ja, det kändes inte bra att gå upp till bilen och väcka henne direkt så vi tog en promenad på bryggan, ringde Millan för att fråga om hon ville komma ner och ta en glass med oss...de ville hon men va nyvaken så skulle fixa sig...så vi gick hela bryggan fram och tillbaka, fotade hamnen och solade...Nico fick sovit en bra stund. Vidare till McOhlsson's, ja, de heter ju inte det längre...de heter Flintas efter en kille som är lite yngre än oss...han hette Fredrik men kallades för Flinta och han dog för ett par år sen. Men oavsett så kommer det alltid vara McOhlsson's för mig.

Tog en liten hamburgare, klockan va ju ganska mycket nu, en bit över fyra redan :O Solar lite till, Nico vaknar, myser med henne....tröttnat på att sitta i vagnen men så kom ju Millan och då blev det glass, årets första mjukglass! Då gick det bra att sitta i vagnen en liten stund till ;)

Sen gick vi till baksidan, där parken ligger...så fick Nico äntligen komma ur vagnen för att sättas på nästa ställe; GUNGAN!! Woho!!! Mamma va inte så trög ändå alltså ;P Att det kan va så roligt att gunga?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0